Intland's free requirements, development and test management hosting.
This server hosts 100.000+ users on the cloud!
Eclipse History View: com.vectrace.MercurialEclipse.history.GraphLogTableViewer cannot be cast to org.eclipse.ui.part.PageBookView$SelectionProvider#23290/v5
more
Tags:  not added yet

Eclipse History View: com.vectrace.MercurialEclipse.history.GraphLogTableViewer cannot be cast to org.eclipse.ui.part.PageBookView$SelectionProvider[BUG-23290]

Tracker: Bugs Priority: NormalNormal Status: Reopened
Submitted by: RubyTuesdayDONO Jan 05, 2012 13:59 Modified by: eburtsev Oct 09, 2012 03:21 Assigned to: hgeclipse Jan 05, 2012 14:32
Category: Usability Severity: -- Resolution: --
Release: -- Detected: --
Relations
Loading...
Description
When using the History view in Eclipse Juno, the following error occurs repeatedly:

com.vectrace.MercurialEclipse.history.GraphLogTableViewer cannot be cast to org.eclipse.ui.part.PageBookView$SelectionProvider

I have MercurialEclipse 1.9.1.v201111302231 - the latest version as far as I can tell. Not compatible with Eclipse Juno?

Details
Comments & Attachments (5)
Associations (0)
Children (0)
References (0)
SCM Commits (0)
All (0)

Filter
Submitted Comment
eburtsev
Oct 09, 2012 03:21
Hello,

I'm using Eclipse 4.2.1 (M20120914-1800) and MercurialEclipse 2.0.1.v201210021536 and I'm experiencing this issue

Thanks

RubyTuesdayDONO
Jan 06, 2012 16:29
thanks for explaining the status of the fix. overall I'm very pleased with MercurialEclipse and I appreciate your time!

since I have your attention, is this the same project as the one hosted at http://code.google.com/a/eclipselabs.org/p/mercurialeclipse/ ? in a question I asked on StackOverflow, I received feedback that Google Code is the official/current home.  is that correct, or is javaforge the true home?  

best regards, Reuben

hgeclipse
Jan 06, 2012 16:19
The fix I mentioned was committed one day after the snapshot you are using was made, so you have to wait for the next snapshot or build by yourself.
CU
Andrey
RubyTuesdayDONO
Jan 06, 2012 15:21
I'm still experiencing this issue after upgrading to 2.0.0.201112111733 using __{{http://mercurialeclipse.eclipselabs.org.codespot.com/hg.wiki/update_site/snapshots}}__

I feel like I'm seeing double (triple?) sites where this project is hosted - do I have the wrong one, or am I doing something else wrong?  

Thanks for responding!  

eclipse-configuration.txt 861.1 KB
eclipse-log.txt 956.5 KB
hgeclipse
Jan 05, 2012 14:32
Thanks for reporting.
The bug is already fixed in head.

See https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=366468 and http://code.google.com/a/eclipselabs.org/p/mercurialeclipse/source/detail?r=33f9193e631b682ba416d979984e5785b73aef7b

Regards,
Andrey